Butiksstädning i Gävle

Att erbjuda dina kunder och anställda en ren och fräsch miljö är A och O för varje butik, oavsett vad du säljer. Vi heter JM Städservice och är ett effektivt städ- och serviceföretag för er som ställer stora krav på ert städbolag. Vi tar helhjärtat hand om våra kunder – både stora och små – och vi har varit aktiva i branschen sedan 1976.

Vi är inte störst eller billigast – vi är bäst!

När ni väljer oss för er butiksstädning i Gävle kan vi inte lova att vi är billigast eller störst. Det vi kan lova är att vår målsättning hellre är att vara det bästa städföretaget för våra kunder. Våra kunders förtroende är det viktigaste för oss vilket gör att vi värdesätter långvariga samarbeten.

Utöver butiksstädning i Gävle utför vi bland annat även dessa tjänster:

• Industristädning

• Kontorsstädning

• Byggstädning

• Restaurangstädning

• Jourstädning

• Golvvård och mattvätt

• Slipning och oljning av trägolv

Butiksstädning i Gävle helt eller delvis utan kemikalier

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi på JM Städservice överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har några av marknadens mest moderna städmaskiner och använder exempelvis diamantrondeller för kemikaliefri rengöring av golv.

Vill du veta mer om hur JM Städservice kan hjälpa dig med butiksstädning i Gävle är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Box 66, 801 02 Gävle
Telefon: 026 - 14 37 95

vi har över 30 års
erfarenhet inom städning.

JM Städservice

Men miljön då?

Vi städar helt eller delvis utan kemikalier.

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge bästa resultat med minsta möjliga miljöpåverkan.