Butiksstädning i Sandviken

För att göra ett gott intryck på dina kunder samt ge dina anställda en trevlig arbetsmiljö är renligheten på din butik väldigt viktigt. 

Vi heter JM Städservice och är ett effektivt städ- och serviceföretag för er som ställer stora krav på ert städbolag. Vi tar helhjärtat hand om våra kunder, både stora och små, och vi har bred kunskap inom butiksstädning i Sandviken med omnejd.

Kvalitetssäkrad butiksstädning för dig i Sandviken

När det kommer till all vår städning, oavsett om det är industri-, bygg- eller butiksstädning, kvalitetssäkrar vår kvalitetsuppföljningsgrupp alltid vårt arbete för att våra kunder ska vara nöjda samt som en trygghet för oss själva.

Vi vet också att oförutsedda händelser drabbar lokaler och fastigheter då och då. Ett avtal med oss om jourstädning löser akuta problem snabbt till en låg kostnad.

Effektiv butiksstädning som gör skillnad!

Städbranschen har, liksom många andra branscher, utvecklats massor de senaste åren. Vi arbetar därför alltid med den senaste tekniken och de mest miljövänliga metoderna för att uppfylla våra kunders krav på marknadens bästa butiksstädning.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig i Sandviken med butiksstädning är du välkommen att ta kontakt med oss! 

Kontakta oss

Box 66, 801 02 Gävle
Telefon: 026 - 14 37 95

vi har över 30 års
erfarenhet inom städning.

JM Städservice

men miljön då?

Vi städar helt eller delvis utan kemikalier.

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge bästa resultat med minsta möjliga miljöpåverkan.