Flyttstädning i Gävle

Välkommen till JM Städservice, städföretaget för er som kräver lite mer av er städning. Med branscherfarenhet sedan 1976 har vi inte bara rätt rutiner och kunskap som krävs för att tillgodose era önskemål kring flyttstädning i Gävle, vi är också kvalitets- och miljöfokuserade. Detta gör att vi ligger i framkant när det kommer till att vidareutbilda vår personal, att använda nya tekniker och miljövänliga metoder.

Flyttstädning med fokus på kvalitet!

På JM Städservice kommer vi tillsammans med våra uppdragsgivare överens om vilka metoder vi ska använda för att uppnå det bästa resultatet med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi har därför marknadens mest moderna städmaskiner vilket gör att din flyttstädning, i Gävle med omnejd, kan bli precis så miljömedveten som du önskar.

Vi är dessutom väldigt noga med kvaliteten på all vår städning, inte minst på vår flyttstädning. Vi har därför tagit fram en kvalitetsuppföljningsgrupp som kontrollerar vår städning. Vi tror att detta ger mer nöjda kunder samt ger trygghet för oss själva.

Kontakta oss när du vill beställa fönsterputs i Gävle

Vill du i Gävle veta mer om vår flyttstädning eller om våra andra städtjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Välj kvalitet på din flyttstädning i Gävle – välj JM Städservice!

Kontakta oss

Box 66, 801 02 Gävle
Telefon: 026 - 14 37 95

vi har över 30 års
erfarenhet inom städning.

JM Städservice

men miljön då?

Vi städar helt eller delvis utan kemikalier.

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge bästa resultat med minsta möjliga miljöpåverkan.