Fönsterputs i Gävle

Välkommen till JM Städservice för fönster puts i Gävle! Vi är ett effektivt städ- och serviceföretag i Gävle för er som ställer höga krav på ert städbolag. Vi har varit aktiva i branschen sedan 1976, och våra styrkor är vår långa erfarenhet, yrkeskunnighet, pålitlighet och servicevilja. Vi tar helhjärtat hand om alla våra kunder, stora som små, och vi värdesätter långvariga kundrelationer. Vi är därför det enda städföretag du behöver kontakta för kvalitativ fönsterputs i Gävle.

Vi gör din fönsterputs i Gävle precis så miljövänlig som du vill ha den!

Kvalitet och miljö är något av det allra viktigaste för oss på JM Städservice. Vi kommer därför överens med våra uppdragsgivare om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge det bästa resultatet med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gäller oavsett om du behöver hjälp med kontorsstädning, industristädning, restaurangstädning, flyttstädning, skolstädning, hushållsnära tjänster eller fönsterputs i Gävle.

Vår specialitet är kristallisering av marmor och stengolv, men vi använder alltid naturvänliga produkter och den senaste och bästa tekniken i alla arbeten.

Kontakta oss när du vill beställa fönsterputs i Gävle

Vill du veta mer om hur JM Städservice kan hjälpa dig i Gävle med fönsterputs som gör skillnad är du välkommen att ta kontakt med oss.

JM Städservice – fönsterputs för dig i Gävle!

Kontakta oss

Box 66, 801 02 Gävle
Telefon: 026 - 14 37 95

vi har över 30 års
erfarenhet inom städning.

JM Städservice

men miljön då?

Vi städar helt eller delvis utan kemikalier.

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge bästa resultat med minsta möjliga miljöpåverkan.