Fönsterputs i Sandviken

Välkommen till JM Städservice, det effektiva städ- och serviceföretaget i Sandviken för er som ställer höga krav på ert städbolag!

Din fönsterputs i Sandviken - miljövänlig som du vill ha den!

Miljön är något av det allra viktigaste för oss på JM Städservice. Vi kommer därför överens med våra uppdragsgivare om vilken teknik och vilka städmetoder som ska användas för att ge det bästa resultatet med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gäller oavsett om du behöver hjälp med kontorsstädning, industristädning, restaurangstädning, flyttstädning, skolstädning, hushållsnära tjänster eller fönsterputs i Sandviken.

Vår specialitet är kristallisering av marmor och stengolv, men vi använder alltid naturvänliga produkter och den senaste och bästa tekniken i alla arbeten.

Välj en partner med lång erfarenhet och stor skicklighet

Vi har varit aktiva i branschen sedan 1976, och våra styrkor är vår långa erfarenhet, yrkeskunnighet, pålitlighet och servicevilja. Vi tar helhjärtat hand om alla våra kunder, stora som små, och vi värdesätter långvariga kundrelationer. Vi är därför det enda städföretag du behöver kontakta för kvalitativ fönsterputs i Sandviken.

Vill du veta mer om hur JM Städservice kan hjälpa dig i Sandviken med fönsterputs som gör skillnad, är du välkommen att ta kontakt med oss.

JM Städservice – Städar allt överallt!

Kontakta oss

Box 66, 801 02 Gävle
Telefon: 026 - 14 37 95

vi har över 30 års
erfarenhet inom städning.

JM Städservice

men miljön då?

Vi städar helt eller delvis utan kemikalier.

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge bästa resultat med minsta möjliga miljöpåverkan.