Kontorsstädning i Gävle

Välkommen till JM Städservice, det effektiva städ- och serviceföretaget i Gävle för er som ställer höga krav på ert städbolag!

En ren och fin arbetsmiljö är A och O för att dina medarbetare ska trivas och, i förlängningen, arbeta mer effektivt. Utförlig och noggrann kontorsstädning är därför en välkommen investering i din verksamhet. Vill du dessutom ha kvalitetssäkrad, pålitlig och miljövänlig kontorsstädning i Gävle är JM Städservice det självklara städföretaget för dig!

Välutbildad och engagerad personal gör skillnad!

För oss är teknik och utbildning väldigt viktigt. Vi är noga med att följa branschens utveckling gällande både städmetoder och miljökrav, och vår personal genomgår kontinuerligt vidareutbildningar.

När det kommer till miljövänliga städmetoder är vi också ledande på marknaden. Vi kommer alltid överens med vår uppdragsgivare om vilken teknik och vilka städmetoder som ska användas för att ge det bästa resultatet med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi är därför det enda städföretag du behöver kontakta för kvalitativ kontorsstädning i Gävle.

Vill du veta mer om hur vi på JM Städservice kan hjälpa dig i Gävle med kontorsstädning som gör skillnad, är du välkommen att ta kontakt med oss.

JM Städservice – Städar allt överallt!

Kontakta oss

Box 66, 801 02 Gävle
Telefon: 026 - 14 37 95
E-post: info@jmstadservice.com

vi har över 30 års
erfarenhet inom städning.

JM Städservice

men miljön då?

Vi städar helt eller delvis utan kemikalier.

Tillsammans med våra uppdragsgivare kommer vi överens om vilken teknik och vilka metoder som ska användas för att ge bästa resultat med minsta möjliga miljöpåverkan.